Dostava i povrat robe

Dostava se vrši Overseasom ili Hrvatskom poštom.

ZBOG IZVANREDNE SITUACIJE ROK ZA DOSTAVU JE PRODUŽEN NA RAZDOBLJE 5-10 RADNIH DANA

Besplatna dostava za iznose veće od 500,00 kn na području Republike Hrvatske. Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske.
Za iznose manje od 500,00 kn cijena dostave iznosi 50,00 kn za područje Republike Hrvatske, a za izvan standardne (izvan gabaritne) veličine dodatno naplaćujemo 25,00 kn. 

Raspored vožnje otoci.pdf

 Za proizvode na stanju vrijeme dostave su od 5 do 10 radna dana od dana narudžbe nakon kojega je narudžba potvrđena (osim subote, nedjelje i državnih praznika)

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. – pet.), naručeni proizvodi procesuiraju se kupcu najranije slijedeći dan, (ovisno o dostupnosti artikla) nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata  izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se procesuiraju prvi slijedeći radni dan, ovisno o dostupnosti artikla.

Važno!
Kod preuzimanja robe od dostavljača prvo pregledajte da li je ambalaža oštećena te ukoliko je oštećena ne preuzimajte pošiljku nego dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje i zatražite da proizvod vrati nama. Također provjerite sadržaj paketa, da li ste dobili sve što ste naručili te da li ima oštećenja i ukoliko uočite bilo kakav problem obavijestite dostavljača i odbijte preuzimanje pošiljke. Ukoliko preuzmete pošiljku smatrat će se da je ugovor ispunjen.

Povrat i reklamacija ispravne ili neispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada kupac ne preuzima robu osobno u poslovnici nego se šalje kurirskom službom bez da ju je kupac imao mogućnost prije pogledati) može se vratiti o trošku kupca u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Led Art d.o.o., Zavrtnica 7, 10000 Zagreb sa naznakom – Povrat robe . Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen račun ili kopija računa jer u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat isključuje robu koju trgovac nema na skladištu u redovnoj ponudi već je naručena na zahtjev kupca i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko se neki proizvod naručuje posebno za kupca, Led Art d.o.o. se obvezuje obavijestiti kupca o tome prije nego što sklopi ugovor. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki artikli s računa povrat će biti odbijen.  Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži i sa svim priloženim dokumentima. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.  Ne odnosi se na robu vraćenu kod kupnje na daljinu i jednostranog raskida ugovora.

Pisane prigovore slati na:

Led Art d.o.o.
Zavrtnica 7
10000 Zagreb

te na mail:  webshop@ledart.hr