Klima sa UVC zaštitom protiv svih virusa 99,99% + Klima uređaji best buy 2021

Haier Flexis Plus 2021

Predstavljamo Vam novitet na tržištu koji nam dolazi od proizvođača klima uređaja Haier model naziva Flexis Plus 2021. Haier Flexis Plus model predstavlja spoj napredne tehnologije (UVC sterilizacija), modernog dizajna i prirodnog čistog zraka u prostoru. Funkcije za čisti zrak unaprijeđene su uz pomoć antibakterijskog panela. Haierov antibakterijski filtar kombinira učinkovitost tri filtra – antialergijski, antivirusni i antibakterijski – i održava zrak čistim i zdravim. Filter štiti hvatanjem i deaktiviranjem grinja, peludi, virusa i bakterija. FROST CLEAN jedna je od inovativnih funkcija za zdravlje, koju sadrže svi Haier modeli, a služi za automatsko samočišćenje uređaja hladnom ekspanzijom kojom se uklanjaju sve nečistoće i bakterije.

Model Flexis Plus ističe se visokom energetskom učinkovitošću (A +++) i elegantnom mat bijelom i crnom površinom. Za super energetske uštede tu je ECO senzor pokreta koji prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji. Ukoliko u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, uređaj se prebacuje u način uštede energije.

Brzo stvara ugodnu mikroklimu uz učinak prirodne cirkulacije zraka i eliminira mogućnost neugodnog propuha (3D strujanje zraka). Specijalni dizajn Haier ventilatora omogućava dugi domet zraka do 20m, što ga čini idealnim i za klimatizaciju većih prostora. Da bi zaokružio svoje visoke performanse, vrlo je tih (16 dB (A) i uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu.


Novi klima uređaj UV Flexis Plus bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju – onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i prozračan zrak – bez virusa. I u budućnosti Haier tvrtka planira provoditi nova istraživanja i osmišljavati inovacije nastojeći prioritetno zadovoljiti potrebe korisnika diljem svijeta.


IZBOR KLIMA UREĐAJA

 U velikom izboru klima uređaja koje danas možete pronaći na tržištu, prosječan kupac se teško snalazi, većinom se vodimo činjenicom da kupimo najjeftinije ili što jeftinije, ovakav pristup prilikom odabira klima uređaja je pogrešan, najsigurniji odabir je kada kupite klima uređaj od provjerenih, poznatih i pouzdanih proizvođača kao što su Haier, Mitsubishi, Toshiba, Hitachi, Azuri i Maxon. Naravno prilikom odabira klima uređaja morate uzeti u obzir i kvadraturu prostora koji želite klimatizirati, također i namjenu prostora, da li se radi o stanu, kući ili poslovnom prostoru, da li je novogradnja, kakva je izolacija... Na našoj web stranici kroz filter opciju možete izabrati klima uređaj po veličini prostora, snazi hlađenja, snazi grijanja također i po energetskoj klasi.

Neki od naših modela klima uređaja u ponudi imaju opciju  wi-fi modula kako bi si mogli lakše prilagoditi komfor koji želite. Moderan dizajn i tehnologija sa visokom energetskom učinkovitošću klima uređaja pruža Vam maksimalan rang performansi.

TOP LISTA BEST-BUY KLIMA 2021

1. Haier Tundra Green Plus WI-FI 3,6/3,7 KW

2. Mitsubishi Standard DC Inverter 3,15 KW

3. Toshiba Seiya 3,3/3,6 KW

4. Maxon Fresh Plus WI-FI 5,3/5,7 KW

Klikom na bilo koji artikl sa liste, otvara Vam se željeni klima uređaj  sa detaljnim  informacijama.

Također Vam možemo ponuditi i uslugu ugradnje klima uređaja na upit, slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja na naš mail prodaja@ledart.hr ili na naš telefon

+385(0) 1 4660 415.


Vaš Led Art tim...